JE.dk

JE.dk

Vi har hos JE.dk være utroligt glade for det samarbejde vi har med Terzet i forhold til Google Ads administrationen.
Det er dejligt at have en partner som sætter kundens behov forrest, og er behjælpelig, selv med de ting de ikke er hyret til.

Tommel op for Terzet!

Lene Kreutzfeldt Hansen
Administrations- & Økonomichef / Administration and Finance Manager

JE.dk søgte foruden en samarbejdspartner på google ads fronten, også gennemskuelighed i det udførte arbejde og en rådgiver som taler et forståeligt sprog, for folk udenfor branchen.

Den store opgave for os var at overtage deres Google Ads. Lidt atypisk for en webshop har vi haft mest fokus på at få telefonopkald igennem som skulle kvalificere kunderne til mere salg, end en enkeltstående webshop ordre.

Til at opsnappe de rigtige opkald kørte vi sideløbende med Google Ads en calltracking aftale. Vi satte parametre op for hvornår et opkald var ”godt” sammen med JE, som f.eks. et opkalds varighed og kilden hvorfra opkaldet kom.

Relevante Opkald

30 pr. mdr.

Konverteringsrate (webshop ordre)

fra 1,43% til 3,41%

JE.dk var et sted hvor det gav mening at tage nogle af de ting som forskellige bureauer havde siddet med in-house. Det gjaldt specielt Facebook og SEO-delen.
Vi har både undervist og fungeret delvist som sparringspartnere på netop de to emner. Relevante medarbejdere hos JE har modtaget undervisning i grundlæggende SEO og fået lagt en god ”begynder-strategi” for deres Facebook drift.

I løbet af samarbejdet har JE stået ved nogle skilleveje omkring deres webshop, hvordan og hvilken vej det skulle drives, hvilket vi også har været i sparring omkring, i forhold til fordele og ulemper.

 

Se også vores store case hos Danske stenhuggerier med Google Ads, remarketing mv.

Kommunikation

  • Email
  • TLF
  • Møder