Øg kendskabet til dit brand med radioreklamer

Hvordan lyder du?

Speak, musik og lydeffekter gør dine film og videoer endnu bedre!

Forbedret kommunikation

Speak og lyd giver en ekstra dimension til dine film. Udover foto, film og grafik er det oplagt at bruge stemmen som formidler. Enten som understøttelse af grafik og billeder eller til at forklare budskaberne på en anden måde. Lyd er en vigtig kilde til at skabe en mere sammenhængende og forståelig fortælling.

Mere engagement

Lyd skaber en følelse af forbindelse og sammenhæng. Hvis du bruger videoklip og film på sociale medier, så vær opmærksom på, at et klik på højttalerikonet er lig med engagement og dermed en faktor i bedømmelsen. Bedre lyd giver flere hits!

Skil dig ud

Det er stadig mange, der ikke gør ret meget ud af lydsiden på film og video. Det er ærgerligt, men betyder også, at man kan skille sig ud fra mængden ved at gøre det.

Professionelt signal

Den gode sammenhæng imellem speak, lyd og billedside giver en komplet filmoplevelse, som alt andet lige gør filmen mere professionel og troværdig. Prøv at slukke for lyden på en god film og mærk forskellen.

Stemningsskaber

Har man brug for at skabe en bestemt stemning i dine film, så er både musik og speaker vigtige ingredienser. Vil du skræmme, lokke, indbyde eller forføre? Musik og stemmer kan få den helt stemning frem.

Branding

Når man har brugt lyd og speak i en periode, så vil du opleve at dine kunder opfatter det som en vigtig del af virksomhedens brand. Nøjagtigt som man kender det fra bland andet det grafiske logo.

Hvilken type film

Tendensen med at ”Lukke for lyden” er kraftigt aftagende, og det er derfor relevant med gode speaks og lydsider på nærmest alle typer filmproduktioner – uanset medievalg.

Hvorfor vælge en professionel speaker/voiceover?

Vores speakere er professionelle! De ved, hvornår de skal holde pause, og hvordan de forskellige ord skal betones og de kan modulere deres stemme, så det passer til tekst og budskab.

Det er en kæmpe fordel i forhold til en AI stemme, som slet ikke kan håndtere betoninger og modulering.

AI voiceover med begrænsning

AI stemmer kan fungere fint til mobiltelefons stemmestyring eller i bilens Gps, men AI stemmer er ikke den optimale løsning, hvis du vil have et resultat, der er levende, nærværende og troværdigt.

KOMO’S speakere

Indtaler i professionelle omgivelser og med det rette udstyr. Alle speaks leveres først til vores dygtige lydteknikere, som sørger for at redigere og maksimere. Det betyder, at slutproduktet altid er i højeste kvalitet.

Valg af stemme

Hos KOMO har vi mange års erfaring med speak og kan vejlede og guide, så du får en stemme der matcher dit brand eller produkt.

Manuskript

Når filmen planlægges, er det oplagt at benytte manuskript, så man ved hvad er skal indtales. Vi hjælper gerne med tilretning og copywriting til manus.

Leveringstid

Vores speakere er nøje udvalgt efter stemme, kvalitet og tilgængelighed. Vi kan derfor typisk kunne levere speaks indenfor 48 timer. Vi tager deadlines seriøst og det samme gør vores speakere.

Pris for speak

Speakerstemmen afregnes i forhold til tekstens længde og dermed tidsforbrug. Herudover kan der tilkomme studieomkostninger. En af de vigtigste parametre i prisen for en stemme er dog afviklingen. Hvor meget og hvor bredt skal budskabet ud? Kontakt os helt uforpligtende for en pris på projektet.

Postproduktion

Hvis du har brug for en færdig lydside til din film, så er du i trygge hænder hos os. Vi hjælper med at finde musik, effekter mm. og sammensætter lydsiden og speaks til en lydside, der passer perfekt i tid og stemning til dine film.

Sprogversionering

Uanset om du skal have lavet dit speak på Dansk, Engelsk, Arabisk eller et helt fjerde sprog, så kan vi hjælpe dig! Vi har stemmer fra stort set alle nationaliteter.

Oversættelse

Vi anbefaler at benytte professionelle oversættere. Det er bare for ærgerligt at miste troværdighed på baggrund af en dårlig oversættelse. KOMO samarbejder med oversættelsesbureauer og henviser gerne eller hjælper med selve oversættelsen.

Konklusion 

Lyd og speak på dine virksomhedsfilm forbedrer kommunikationen, skaber et større engagement, skaber god stemning og får dig til at skille sig ud fra konkurrenterne.