Designa

DESIGNA bagekonkurrence film

Viralt hit produceret for DESIGNA.
KOMO A/S Film, Lyd & Online Marketing har optaget, redigeret og versioneret denne hyggelige bage-kage film med Micki Cheng – Den Store Bagedyst 2015 i anledning af DESIGNAs 25 års jubilæum.

 

Facebook brugerne opfordres til at bage deres egen kage og dermed deltage i konkurrencen om et nyt køkken til en værdi af kr. 25.000.

Hyggelig stemning, flotte billeder og tydelig lyd er kodeordene ved både optagelse og redigering. Resultatet kan du se herunder, men pas på: Du risikerer at blive helt og aldeles lækkersulten.

Udover den fulde film har vi lavet en del nedklip, der er brugt som teasers på de sociale medier.

I skrivende stund er filmen set af ca. 250.000! og den deles og likes lige så hurtigt, som chokoladekage kan sættes til livs. Vi ønsker go’ appetit.

Maria Sine Erstvang
Marketing Coordinator

”I marts 2017 lancerede DESIGNA en kagekonkurrence med madbloggeren Micki Cheng, som kørte på Facebook. Eksekveringen blev primært båret af en række små filmsekvenser. Vi henvendte os derfor til KOMO, som i forvejen er vores samarbejdspartner til produktion af radiospots, for at få hjælp til at optage filmene.

De var i vanlig stil lynhurtige til at rykke ud og var yderst fleksible i forhold til lokation og vores ønsker til optagetidspunkt. Samtidig var de også behjælpelige med klipning og efterredigering af filmene, som vi er ovenud tilfredse med. Filmene blev et stort hit på DESIGNAs Facebook side og skabte stor engagement, som har skabt stor værdi i forhold til den samlede eksekvering af kampagnen.”

Filmen kan ses her: