Gammel hjemmeside

Sønderborg Kommune – Grundsalg på en ny måde.

Grundsalg – Sønderborg Kommune.

Sønderborg kommune ønskede at skabe mere opmærksomhed omkring fem projektgrunde som de har i udbud pr. 30 april.
Vi har derfor lavet fem små teaserfilm, der gerne skal give interesserede lyst til at vide mere.
De har netop lagt filmene på kommunens hjemmeside, og det har allerede givet en hel del nye tilmeldinger til deres nyhedsbrev.
Forventninger for grundsalg er derfor tårnhøje, når de boostes på SoMe lige om lidt.
Eksemplet her, er fra den nedlagte børnehave i Ullerup.

Du kan se mange flere af vores flotte film lige her:

Sønderborg Kommune er med godt 76.000 indbyggere landets 16. største kommune. Der er ansat ca. 5.500 medarbejdere til at tage sig af kommunens drift, udvikling og administration.

Grundsalg og projektsalg er vigtige elementer for udviklingen.

Midt i det hele – og noget helt særligt
Højt til himlen og vand på alle sider. I Sønderborg Kommune går smukke omgivelser hånd i hånd med initiativ og udvikling. Besøg os og bliv begejstret for naturen, kulturen og de gode muligheder for job og uddannelse

Natur og historie i Sønderborg
Sønderborg Kommune rummer nogle af landets smukkeste naturområder med en kyststrækning på 215 kilometer og vidtstrakte skove, blandt andet skoven omkring Gråsten og Danmarks længste kystskov på østsiden af Als.

I Sønderborg er historien tæt på og Dybbøl Mølle, det store, fredede skanseområde, Sønderborg Slot og Historiecenter Dybbøl Banke er altid et besøg værd.

Sønderborg Kommunes visioner
I Sønderborg genfortæller vi gerne historien, men vi hænger ikke fast i fortiden.

Det moderne Sønderborg er et økonomisk og kulturelt kraftcenter i Sønderjylland. Alsion – Sønderjyllands Viden- og Kulturcenter – rummer universitet, forskerpark og en koncertsal i verdensklasse.

Vi er i fuld gang med at blive CO2-neutrale og vi bygger et spillevende havneområde med kunsthal, multikulturhus, videnshus og boliger. Her boltrer stjernearkitekter som Bjarke Ingels Group, Schmidt Hammer Lassen og Frank Gehry sig.