Gør det selv videoguide

Undgå at blive snydt med din hjemmeside! 

Vi oplever desværre rigtig ofte, at vores samarbejdspartnere føler sig snydt af tidligere leverandører indenfor hjemmesider, SEO og Google Ads.

Typisk har de taget imod et tilbud om en ”gratis” hjemmeside, og efterfølgende opdaget, at kontrakten indeholder lange bindingsperioder, overpriser for hosting og tvivl om, hvad der bliver lavet for pengene.

Nogle gange står man endda i en situation, hvor man ikke selv har råderet over og adgang til sin egen hjemmeside.

Det er smart salgsgas, men i vores verden er det ikke en ærlig måde, at drive forretning på.

Så det vil vi naturligvis ikke være med til hos KOMO A/S.

En ærlig samarbejdspartner

Hos os betaler du for din hjemmeside og webshop.

Du betaler for det du får og skal bruge. Hverken mere eller mindre.

Når hjemmesiden er lavet, så tilhører den DIG, og du kan frit gå videre med den selv, hos andre eller hos os.

Vi har en anstændig pris for sikker, dansk hosting (valgfri), og vores opsigelsesfrist for faste aftaler på blandt andet SEO og Google Ads er løbende måned + 1 måned.

Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, så kan du altså bare opsige og komme videre.

Er du stadig er i tvivl, så spørg nogle af vores mange tilfredse kunder, eller giv os et uforpligtende kald.

Fordele:

  • Du ejer din egen hjemmeside / webshop
  • Mulighed for sikker, dansk hosting
  • Fleksibel bindingsperiode, som kan opsiges med kort varsel
  • Intet pistolsalg
  • Viden & erfaring
  • KOMO Tracking

Vælg Den Rigtige Online Samarbejdspartner

Du kender sikkert nogen eller har måske selv oplevet det at blive taget ved næsen af et firma der tilbyder online marketing. Du er blevet lovet guld og grønne skove, men virkeligheden er en ganske anden.  

DET GODE RÅD

Uanset om du skal have hjælp til din hjemmeside, facebook, google, LinkedIn eller anden form for online marketing, er det vigtigt du er kritisk over for en tilbudsgiver eller sælger.  

Vi vil altid opfordre til at du forlanger et fysisk møde, inden du skriver under på noget som helst. Det er noget nemmere at afkode ”pistolsælgeren” når man sidder ansigt til ansigt. 

Samtidig vil det være en god ide at alliere sig med en kollega, der kan gennemskue eventuelle tekniske og strategiske forslag.  

Du kan også forhøre dig i dit netværk om nogen har kendskab til det eventuelle firma. Tjek evt. Trustpilot eller lav en simpel google søgning på virksomheden for at se andres oplevelser.  

En ”pistolsælger” falder hurtigt til jorden hvis man har de kritiske briller på. På et fysisk møde er det også nemmere at få en forståelse for om de folk, som potentielt skal udføre arbejde for dig, forstår din forretning, strategi og målsætning.  

Hos KOMO A/S går vi meget op i at hver kunde ikke bliver puttet i en kasse. Vi bruger tid på fysiske møder. Helst hos en evt. kunde, for at forstå forretningen og evt. se produkter. Det er den måde vi bedst kan sættes os ind i en forretning på, og dermed hjælpe bedst muligt.  

Vi har aldrig stillet en garanti og kommer heller aldrig til at gøre det. Der er ingen skudsikre løsninger, som gælder alle.  

Til gengæld lover vi at gøre alt, hvad der er muligt indenfor budgettet og vi følger løbende op med test og viden, så pengene bruges bedst muligt.