Unge mennesker gruppe

Herningsholm – Skills 2016

Eventfilm for Herningholm Erhvervsskole – SkoleSkills 2016.
Der var fuld fart over feltet da SOSU Herning, Agroskolen og Herningsholm Erhvervsskole afholdt SKILLS 2016. Konkurrencer, aktiviteter og masser af viden til 8. klasses eleverne i Herning og Ikast/Brande kommuner. Vi var på pletten, og det er der kommet denne flotte film ud af.

Det flotte resultat er bestemt også blevet godt modtaget af Susanne Abildgaard Olesen fra Herningsholm Erhvervsskole:

“Mange tak for den fantastisk flotte film med masser af skøn og positiv energi! Vi er også meget glade for resultatet. Stor ros til ”drengene”!! Imponerende arbejde, de har lavet. Vi kan slet ikke få armene ned igen. Der er en dejlig dynamik i klipningen og en suveræn, veloplagt og energisk start, som virkelig giver lyst til at se mere.

Superfed musik – med lækre beats i starten. Vi er også virkelig begejstrede for den helt perfekte fordeling af billeder fra de tre skoler – de får fin ligevægt. Også tilpas mængde fra SkoleSkills. Det fungerer supergodt med de moderne talebobler og soundbites. De forskellige klip er virkelig godt sat sammen – et godt flow. Smuk gengivelse af farver og lys – superflot teknisk kvalitet. Vi glæder os meget til at vise filmen i forskellige sammenhænge og dele den med de unge og alle deres venner/familier på Facebook.”

Filmen kan ses her: