name-it

Bestseller – Name it – Unplug & Play – Undertekster

Dansk versionering af spring 2017 introfilm med undertekster.

KOMO A/S Film & Lyd startede 2017 med fuld fart over feltet.

Første opgave var for name it. En redigeringsopgave, hvor Spring 2017 filmen skulle tilpasses med engelsk speak samt grafisk arbejde.
Filmen skulle vises over hele Europa, så derfor ønskede Bestseller, at der også blev lagt undertekster på.
Senere i januar stod KOMO A/S Film & Lyd også for redigering af 9 tutorials til youtube-kanalen i forbindelse med unplug & play kampagnen for Bestseller’s populære brand name it.

Børn, der vokser op i en digitaliseret verden, sidder foran et utal af skærme hver dag. Men små mennesker har brug for mere end digitale færdigheder for at opleve alt, hvad verden har at tilbyde. Derfor dedikerer Name it sin forårskampagne til leg, kreativitet og nysgerrighed – og alle kan komme forbi og være med.

I løbet af 9 uger i foråret kan alle gratis hente en Unplug & Play-samleæske i Name it butikkerne og samle 36 forskellige instruktionskort med idéer til lege, kreative projekter, DIYs, opskrifter, kostumer og meget mere. Hver uge kommer der fire nye kort med aktiviteter, som opfordrer børn til at trække stikket og bruge deres kreativitet, deres krop og deres sanser.

I tre ud af de ni uger bliver kortene bakket op af et gratis stykke legetøj, som passer til en eller flere af aktiviteterne, for eksempel kridt til hinkeruder eller forstørrelsesglas til at undersøge krible-krabledyr med. De ni temaer for kortene er: Papir, Mors Barndomslege, Maling, Kostumer, Fars Barndomslege, Kreativ leg, Køkkenleg, Naturens Legeplads og Naturkunst.

Se mere om den spændende kampagne her: https://nameitworld.com/

Filmen kan ses her: