Speak

Speak

Speak er måske det allervigtigste element i en enhver produktion. Stemmen formidler budskabet!

Komo har et stort stemmekartotek, som indeholder alle typer stemmer.

Klik herunder for at komme direkte til vores stemme kartotek.

Vi tilbyder

Hvilken stemme skal jeg vælge?

Skal det være en dyb, troværdig herrestemme, en blid kvindestemme eller ?
Vi kender ALLE vores stemmer i kartoteket, og ved hvilke kompetencer de har. Derfor hjælper vi gerne med at udvælge den helt rette stemme til din opgave.
Uanset om opgaven er til radio, tv, biograf, internetfilm, SoMe, e-learning, telefonsvarer eller ?

Spørg os gerne, også helt uforpligtende, og lad os give nogle bud og priser på netop den speaker, der passer perfekt.

Danske stemmer

Vi har et kæmpe udvalg i danske stemmer fra 5 til 70 år og alt derimellem, både kvinde- og herrestemmer. Fælles for dem alle er, at de har en tydelig og god udtale, de kan levere hurtigt, og de fleste har mange års erfaring.

Vores stemmer er opdelt i herre- og kvindestemmer, børn og unge, samt indeks. Indekseringen er et udtryk for hvilken priskategori, stemmen tilhører. Det er ikke nødvendigvis et udtryk for at stemmen er bedre, selvom indekset er højere, i de fleste tilfælde er det et spørgsmål om smag og behag.

Det er vigtigt at gøre sig klart hvilken type stemme, der passer overfor modtageren af budskabet og firmaets profil.

Når vi leverer en lydfil med speak til kunden har vi først haft lydfilen i producernes kyndige hænder. Det betyder at du modtager et speak, som er redigeret, komprimeret, equaliseret og maximeret – klar til brug på den ønskede produktion eller det ønskede medie.

Du kan tage en en lytter på alle vores danske stemmer her.

Udenlandske stemmer

Vi har lavet en lang række udenlandske speaks for vores kunder. Vores udenlandske stemmer benyttes især til sprog versionering af reklamer og profilfilm samt indtaling af telefonsvarer beskeder. Alle stemmerne er opdelt i sprog og køn, så du hurtigt kan finde frem til lige den stemme, du leder efter. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe med at finde den helt rette. Har vi ikke en stemme på det sprog du efterspørger, så bare giv os et ring. Vi har kontakter over hele verden, og finder helt sikkert den speaker, du leder efter.

Når vi leverer en lydfil med speak til kunden har vi først haft lydfilen i producernes kyndige hænder. Det betyder at du modtager et speak, som er redigeret, komprimeret, equaliseret og maximeret – klar til brug på den ønskede produktion eller det ønskede medie.

Du kan tage en en lytter på alle vores udenlandske stemmer her

Vær opmærksom på, at enkelte stemmer ikke kan/vil/må lave reklamer for specifikke produkter eller produkt grupper, ligesom enkelte speakere ikke må afvikles på enkelte medier. Ring/skriv og lad os hjælpe dig.

Kontakt os