Instore

Hvad er instore

Instore

Instore

Hvad er Instore?

Som navnet antyder, er det markedsføring internt i butikkerne. Der er flere måder at benytte sig af Instore på.

Det er som regel via skærme og/eller højttalere men kan i princippet bruges til hvad som helst. Små skærme ved en produktgruppe eller storskærme som info eller reklame overfor kunder og medarbejdere.

Komo A/S producerer video og lyd til alle interne formål.

Lyd:

Vi producerer dine helt egne reklame spots professionelt og vellydende. Vi kan levere til alle afviklings-platforme og i alle ønskede formater.

Forestil dig instore som reklamebudskaber og information direkte henvendt til de kunder, som allerede er i butikken. De eneste spots i butikken er DINE reklamer, og du bestemmer selv hvor mange, hvilke og hvornår.

Kontakt os for et tilbud på produktion af dine interne spots. Vi har et stort musikbibliotek og de bedste stemmer på markedet – og vi producerer både som enkeltstyk og som kædespots med fast lydramme / lydlogo og speakerstemme.

Vi samarbejder blandt andre med My instore radio, som har udviklet et fleksibelt og opdateret musiksystem til brug i butikkerne. Kombineret med egne ”radiospots” er det som at have sin helt egen radio. Siden er på engelsk, men de er pæredanske og vi hjælper gerne med kontakt.

Hvis virksomheden i forvejen har fået produceret et audiologo, så er det oplagt at bruge det her også.

Film:

Instore som video er meget brugt i supermarkeder, isenkræmmerkæder og byggemarkeder, men vinder efterhånden ind overalt: på tankstationer, i idrætsklubber, i forbindelse med seværdigheder, i bussen, på toget, ved byportaler osv. Kun fantasien sætter grænser.

Det gælder om at påvirke og informere kunderne i købs øjeblikket, hvilket giver en stor effekt med det samme. Det kræver dog, at informationen er simpel, gennemtænkt og godt kommunikeret.
Vi kan producere din instore video helt efter dine ønsker og i de formater, som afviklingen kræver.

Hvad er instore

Hvad koster Instore?

Der er oftest ingen udgifter til afvikling forbundet med denne type produktioner. Derfor er det kun selve produktionen, der skal betales for.

Hvis man I forvejen har billede materiale eller tekst, kræver det faktisk bare en god dialog om indholdet, og hvad man vil formidle, samt lidt billede og/eller lyd-redigering.

Derfor er det også en billig form for markedsføring i forhold til massemedier som radio og tv.

 

Instore som outdoor

Filmproduktioner til instore brug er typisk også velegnede til brug som outdoor markedsføring.

Vi har forhandling af "sendetid" på outdoor skærme, boards og plakater overalt i Danmark, både inde og ude, og kan hjælpe med at målrette dit budskab på pyloner, skærme mm.

 

Hvorfor KOMO A/S?

Vi har produceret lyd og billeder siden 1982, og har derfor stor erfaring med de forskellige medier og virkemidler.
KOMO A/S hjælper dig hele vejen igennem processen, fra den spæde idé til det færdige produkt.

Hør mere om vores lydproduktion.

Se mere om vores film produktioner 

Kontakt os