Online Markedsføring

Online Marketing

Online Markedsføring

Online markedsføring er et begreb mange kender til, men få måske rigtig ved hvad er?
Det dækker over en bred vifte af forskellige områder, som f.eks. Google adwords, SEO (Search engine optimization), sociale medier, video annoncering, e-mail/nyhedsbreve og meget mere.

Online markedsføring handler om at konvertere leads til direkte salg, via nogle forskellige værktøjer, der promoverer et produkt eller en service.

Hvad skal du bruge hjælp til?

Vælg en ydelse nedenfor

Der findes utallige værktøjer til at promovere et produkt eller en service online, men den helt store fordel ved online markedsføring er at det er målbart, og resultaterne kan følges time for time – hvad får jeg ud af min investering?

Ønsker du synlighed, leads og målbare resultater?

Hos Komo har vi specialiseret os i specifikke grene af online markedsføring, og vi kan varetage, rådgive og hjælpe dig inden for følgende områder:

Tiden for de trykte medier er efterhånden forbi, og synlighed online er i dag en afgørende faktor for at kunne målrette markedsføringen mod de relevante potentielle kunder.
Spørg derfor dig selv om følgende – udnytter du det fulde potentiale inden for online markedsføring?
Kaster du lige nu penge efter en masse forskellige aktiviteter - både online og offline, uden at vide præcist hvorfor, og hvor meget du får igen på dine investeringer?

Hos Komo er vi engagerede og dedikerede omkring online markedsføring. Vi har igennem flere år opbygget viden og kendskab til, hvordan man får succes med de forskellige værktøjer og grene inden for online markedsføring.

Vi tror på at gode relationer, dialog, gennemskuelighed og ærlighed overfor kunden er alfa og omega. Derfor er det med udgangspunkt i dig og din virksomhed, at vi opsætter mål og strategier for det kommende samarbejde.

Kom godt i gang med online markedsføring, og lad os hjælpe dig med at få flere kunder og trafik online.

Kontakt os