Content Film

Content Film

Content film og video

 

- er perfekt, når du vil:

  • Skabe opmærksomhed på din facebookside
  • Have flere følgere på instagram
  • Se professionel ud på LinkedIn
  • Levendegøre din hjemmeside
  • Forklare noget, der er svært
  • Vække følelser hos dine følgere
  • Vise at du er til stede på de sociale medier
  • Invitere kunder indenfor i din virksomhed
  • Skabe fællesskabsfølelse

 

Er der nogen, der ser Content film og video på nettet?

Det må blive et rungende JA! (Se statistik nederst på siden)

Tallene udvikler sig hele tiden, men der er ingen tvivl om, at video online er kæmpestort og med en kraftigt stigende tendens.

Google, Facebook, Youtibe og instagram er vilde med Content film og video, så brug det, og få en højere rangering, uden at betale ekstra for det.

Rene linjer

KOMO A/S er din medspiller, når du vil se godt ud på dine sociale medier.

 

Vi er specialister i at få dine fotos, video, logo og budskab præsenteret på en flot og professionel måde.

Der er intet galt med egne mobiloptagelser, men engang imellem giver det god mening at få lidt hjælp til redigeringen, lyden og det grafiske udtryk.

 

Det hjælper vi dig med, og det er slet ikke kostbart:

Når vi har aftalt, hvordan den første Content film tager det normalt ca. 2 timer for os at redigere færdig. De efterfølgende film bliver skåret over samme skabelon og kan derfor typisk produceres på ca. 1 time pr. stk.

 

Skal vi prøve?

Send os nogle fotos, lidt video, logo, evt. fonte og grafikfarver og lad os vise hvad vi kan gøre for dine Content film og videoer.

 

Online Marketing:

Komo A/S har også en afdeling, som arbejder med Online Marketing.

Hvis du har brug for hjælp til at planlægge og udføre din markedsføring på de sociale medier, så hjælper vi dig gerne.

Oftest starter vi med at lave et årshjul til at skaffe overblik over de opslag, sm I har brug for løbende. Derudover skal der altid være plads til hurtige her-og-nu opslag, som ikke kan planlægges i forvejen.

Se mere om vores online marketing her: komo.dk/online-markedsfoering/

Kontakt os helt uforpligtende og lad os give dig et bud på hvordan vi får dine sociale medier op i gear, på en struktureret måde.

 

 

“Vi er meget stolte af vores nye profilfilm, som Komo A/S har lavet for osVi blev lige fra starten ledt i den rigtige retning og er på professionel vis blevet guidet og ledt til det resultat, I kan se her.

Det var vigtigt for os, at filmen ikke blev, som alle andres, og at vi fik formidlet vores budskaber på en stilsikker og hensigtsmæssig måde, hvor vores rådgivning giver modtageren sikkerhed for, at vi kan løse opgaven. Det syntes vi selv, er lykkes Komo meget flot at iscenesætte. Nyd filmen, det gør vi!”

Chefrådgiver Flemming Hedegaard, Byggeri & Teknik I/S

Mange tak for den fantastisk flotte film med masser af skøn og positiv energi! Vi er også meget glade for resultatet. Stor ros til ”drengene”!! Imponerende arbejde, de har lavet. Vi kan slet ikke få armene ned igen. Der er en dejlig dynamik i klipningen og en suveræn, veloplagt og energisk start, som virkelig giver lyst til at se mere.

Superfed musik – med lækre beats i starten. Vi er også virkelig begejstrede for den helt perfekte fordeling af billeder fra de tre skoler – de får fin ligevægt. Også tilpas mængde fra SkoleSkills. Det fungerer supergodt med de moderne talebobler og soundbites. De forskellige klip er virkelig godt sat sammen – et godt flow. Smuk gengivelse af farver og lys – superflot teknisk kvalitet. Vi glæder os meget til at vise filmen i forskellige sammenhænge og dele den med de unge og alle deres venner/familier på Facebook.”

Susanne Abildgaard Olesen, Herningsholm Erhvervsskole

Kontakt os