Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics

Træf de rigtige beslutninger ud fra statistik og data!

Google Analytics gør det muligt at træffe gennemtænkte og velovervejede beslutninger ud fra konkrete data.

Det er et gratis statistikmodul, der er utrolig nemt at komme i gang med, da det ikke kræver andet end et kodestykke der skal lægges ind på hjemmesiden.
Analytics indsamler data fra samtlige brugere, der kommer ind på hjemmesiden.

Mulighederne i Google Analytics er uendelige, og du kan dykke ned i de mindste detaljer, hvis du vil undersøge en specifik ting omkring brugernes adfærd på hjemmesiden.
Derudover kan man integrere og linke til andre kilder (adwords, nyhedsmail, adsense, etc.), hvilket gør det muligt at samle alt online trafik i et analyse system.

Det giver dig mulighed for at træffe de rigtige beslutninger, ud fra de data du ser i Google Analytics og i forhold til dine ønskede mål.
Derfor skal du også kunne stole på de tal og data du modtager, og forstå hvordan de skal tolkes.

Hvordan kan Komo A/S hjælpe dig?

Hos KOMO A/S er Google Analytics det vigtigste redskab i vores arbejde.
Vores beslutninger træffes ikke ud fra mavefornemmelser, men på baggrund af de data, vi modtager.
Find ud af hvor i landet dine besøgende kommer fra, hvor lang tid de er på siden, besøge undersider, hvilken enhed der søges fra (Desktop, tablet eller mobil) osv.

Vores klare holdning er, at man ikke kan drive en seriøs webshop eller hjemmeside uden at have tilknyttet Google Analytics eller et andet statistikmodul, da man reelt set ellers ikke ved noget om den trafik, der kommer ind på siden. Uden den viden er det umuligt at optimere og forbedre, og det er det vi er her for at gøre.
Det er heldigvis let at komme igang med, og vi hjælper med alt, lige fra koder og opsætning til daglig sparring og analyse af data.

Hos KOMO A/S har vi flere års erfaring med Google Analytics, og vi ved, at data er kilden til at forstå dine besøgende, skabe leads og i sidste ende salg.

Kontakt os