Google My Business

Google my business

Google My Business

Fremhæv og synliggør din virksomhed online!

Google My Business har overtaget det gamle Google Places, og det har givet mulighed for at arbejde endnu mere med virksomhedsoplysninger på Google.

Det giver bl.a. mulighed for at synliggøre og fremhæve din virksomhed, når en kunde søger efter den på Google.

My Business er interessant for både store og små virksomheder.

Det er muligt at tiltrække kunder til butikken via rutevejledninger, telefonnumre, billeder og anmeldelser, og som du kan se på billedet herunder, så giver det synlighed når folk søger efter virksomhedens navn.

Hvorfor Google My Business?

Har du flere fysiske butikker rundt om i landet, er det muligt at oprette flere My Business sider til den samme virksomhed. Det betyder at kunden automatisk får vist den butik der er nærmest når han eller hun søger efter din virksomhed.

Derudover kan du integrere din My Business med Google Adwords. Det gør det muligt at trække oplysninger som telefonnumre og adresser automatisk med i dine Google Adwords annoncer, hvilket i sidste ende gør det lettere for kunden at komme i kontakt med dig.

Vi kan hjælpe dig med at komme godt i gang med Google My Business, så du kan blive mere synlig og fremhævet på Google, og give kunderne endnu bedre mulighed for at finde og komme i kontakt med dig!

Første skridt:

Kontakt KOMO A/S og lad os undersøge hvordan din profil fungerer lige nu. Herefter kommer vi med evt. forslag til forbedringer og opsætning. Og så er du allerede godt i gang.

 

Kontakt os