Google Shopping / PLA

Google Shopping

Google Shopping / PLA

Synliggør og fremhæv dine produkter på Google!

Med Google Shopping kampagner har du mulighed for at blive endnu mere synlig på Google, når folk søger efter dine produkter.

Gør dine produkter mere attraktive for dine kunder, og lad dem blive inspireret af annoncer med billeder og priser på de produkter, der passer til den aktuelle søgning.

Det giver en ny dimension til dine nuværende annonceringsformer og gør det muligt at påvirke kunderne mere direkte i købsprocessen.

Google Shopping er en rigtig effektiv fremgangsmåde til at promovere sine produkter direkte på Google. Potentielle købere kan klikke på billedet med pris umiddelbart fra en Google søgning og komme direkte ind på din webshops underside med produktet, hvor det er klar til salg.

Derudover er det muligt, at vise de almindelige tekstannoncer sammen med din kampagne, således dine produkter bliver endnu mere fremhævet og synlige for kunden.

Hvor vises annoncerne og hvordan fungerer det?

Annoncerne bliver oftest vist øverst til højre på siden, når man laver en søgning på Google. De kan også fremkomme øverst til venstre oven over de almindelige Google Adwords annoncer og organiske søgeresultater.

For at komme godt i gang og få succes med Google Shopping kampagner, er der 2 ting, der er afgørende.

  • 1. Et produkt feed til dit Google Merchant Center.
  • 2. Gennemtænkt opbygning i dine kampagner i Google Adwords.

De 2 faktorer har stor betydning og spiller sammen, da Google Adwords trækker alle data om det givne produkt, direkte fra produkt feeded i dit Google Merchant Center, og bruger disse data i de viste annoncer, der fremgår på Google.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Potentialet ved Google Shopping kampagner er enorm, og det giver dig helt nye muligheder i forhold til direkte annoncering af dine produkter på Google.

Denne type kampagner bliver helt sikkert en afgørende faktor i succesfulde Google Adwords strategier i fremtiden, og hos KOMO A/S kan vi hjælpe dig med følgende:

  • Oprette et produkt feed til Google Merchant Center.
  • Opbygning af Google Shopping kampagner.
  • Linke Google Adwords med Google Merchant Center.
  • Optimering af Google Shopping kampagner.
  • Målbare rapporter af dine produkters performance.
  • Varetage løbende vedligehold af dine kampagner og sørge for de altid er helt opdateret.

Vi er certificerede og i samarbejde med dig står vi klar til at sparke din nye Google Shopping kampagne i gang med effektfulde annoncer på Google.

Kontakt os