Ventemusik

Ventemusik Telefon

Ventemusik Telefon

Ventemusik

Hvordan lyder din virksomheds ventemusik i telefonen? Du vil selvfølgelig helst tage telefonen, når den ringer.
En gang imellem er det bare ikke muligt, og så er det vigtigt at kunden får den bedst mulige oplevelse, mens der ventes.

Afgiftsfri musik fra KOMO A/S

KOMO har produceret en række afgiftsfri melodier, specielt udviklet som til telefonsystemer – både når man er “on-hold” og ved viderestillinger.

Melodierne er behagelige og imødekommende med en stærk melodisk tilgang og løbende opbygning, så ventetiden føles kortest muligt.
Hvis virksomheden benytter sig af telefonsvarerbeskeder, også personlige, kan samme stykke musik bruges som underlæg til disse.

Klik i bunden af siden og lyt til melodierne, der er er garanteret også en melodi som passer perfekt til din virksomhed.

Hvis du har andre ønsker til virksomhedens ventemusik, så kan vi komponere og indspille din helt egen melodi.

afgiftsfri musik telefonsvarer

Lydformater til telefonsystemer

Vores music-on-hold melodier leveres som udgangspunkt i et lydformat, der godkendes af langt de fleste telefonsystemer og IVR løsninger.

Skulle det ikke være tilfældet, så formaterer vi til det ønskede format til samme pris, altså uden ekstra omkostninger for dig.

Hvordan lægger jeg musikken ind?

Dit teleselskab kan hjælpe med den tekniske udredning til, hvordan du får musikken lagt ind i systemet, så det fungerer perfekt ved både viderestilling og som decideret ventemusik.

Alle de større telefonselskaber har online løsninger, som er rimeligt plug’n’play, så man selv kan skifte eller tilføje ventemusik uden den helt store tekniske indsigt. Alternativt kan man spørge sin udbyder til råds.

infospeaks til telefonsvarer

Infospeaks /reklamespeaks i ventetiden i telefonen?

Det kan måske forekomme lidt selvmodsigende, men ventetiden i telefonen kan rent faktisk komme virksomheden til gode.

Benyt lejligheden til at fortælle om nyheder, løsningsmodeller, produkter, aktuelle tilbud mm.

KOMO A/S leverer både tekstarbejde og speaks til infospeaks og reklame.

Hvorfor lyder ventemusik i telefonkøen dårligt?

Uanset hvor god ventemusikken er, så lyder den dårligt i en telefon – og især hvis musikken ikke er optimeret til telefonens frekvensområder.

Vi kan ikke komme uden om det faktum, at telefonen er teknisk udfordret på et lavt spektrum i lydbilledet.

Det handler om Hz

Almindelig lyd går fra 16Hz til 20kHz, men telefonen gengiver kun ca. 300Hz til 3kHz.

Det betyder, at de helt dybe frekvenser og de helt lyse frekvenser enten slet ikke kan høres eller kommer til at lyde dårligt. Telefonernes højttaler enheder er optimeret til at gengive stemme og derfor er musikken udfordret.

Det kan der dog tages højde for i valget af instrumentering, mix og mastering af melodierne. Resultatet bliver aldrig HiFi-kvalitet, men med små indgreb bliver det meget bedre end det, du er vant til.

Dårlig ventemusik

Regler for brug af ventemusik?

Det er ikke tilladt at bruge en hvilken som helst sang eller melodi i sit telefonsystem, uden at have styr på rettighederne.

Kunstnere, komponister og pladeselskaber skal betales for deres arbejde, og det er derfor ikke tilladt at bruge musikken i det offentlige rum uden at afregne.

Ophavsretsloven beskytter kunstnere mod misbrug og i Danmark er det KODA der varetager interesserne. Ønsker du at bruge en populær/kendt melodi som ventemusik i dit telefonsystem skal du derfor ansøge og indberette dette til KODA.

Afgiftsfri løsning:

Vores melodier er licensfrie og kan derfor benyttes uden årlige betalinger

Pris ventemusik

Hvad koster ventemusik til telefonen?

Har du i forvejen bestilt speak til din telefonsvarer hos KOMO, så koster ventemusik til dit telefonsystem kr. 500,- + moms pr. melodi.
Har du kun brug for musikken er prisen kr. 1.000,- + moms.

One time buy out

Der er ingen løbende udgifter. Du betaler for musikken 1 gang og kan derefter bruge den efter behov. Dog er rettighederne begrænset til brug på eget telefonsystem.
Ønsker du at bruge melodien til andre formål, skal dette først aftales med KOMO.

Se mere om speaks og Voice-over til telefonbeskeder ( Erhverv ) 

 

Ja tak! – Hvad gør jeg nu?

Klik på soundcloud linket og lyt til melodierne. Vælg det stykke ventemusik, du gerne vil have og udfyld kontaktformularen herunder med besked om hvilket nummer, du ønsker.

Vi sender herefter en faktura til betaling netto kontant, og så snart beløbet kan ses indbetalt på vores konto, så overføres melodien.
Du vil derefter snarest modtage musikken i clean udgave, lige til at lægge i telefonsystemet.

Eller ring til os på 96 42 60 40 og aftal nærmere.

Hvad er Ventemusik?

Når kunder ringer til dit hovednummer og skal vente lidt eller er under omstilling, så er det god stil at give dem lidt dejlig musik i røret imens de venter.

I vores produktioner af ventemusik lægger vi vægt på, at musikken skal være rolig, afbalanceret og afstressende. Det skader heller ikke, at man hurtigt afkoder melodien, så man kan nynne lidt med undervejs.

Vi sørger også for at bruge instrumenter der ikke ”skriger” til lytterne i telefonen. Det betyder, at vi forsøger at undgå de høje frekvenser, som typisk lyder skingert i en telefon.

Kort sagt: Vi ændrer oplevelsen fra ventetoner til ventemusik.

Hvordan får jeg ventemusik på telefonen?

Der er ca. lige så mange systemer, som der er udbydere.

Derfor er det også umuligt for os at forklare, hvordan man rent praktisk får musikken lagt på lige nøjagtigt dit system.

Typisk er det dog ret nemt, og de fleste selskaber har enten en vejledning eller en tutorial video, som man kan blive klogere af.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med de systemer, vi kender, men alternativt kan man kontakte sin telefoniudbyder og få hjælp.

Bestil ventemusik