Søge Annoncering

Søge annoncering

Søge annoncering er den del af Google adwords, som er mest kendt, og det anses for at være det ”rigtige” Adwords, da det er her søgeordene i første omgang fik deres betydning annoncemæssigt.

Dette er måske et af de vigtigste steder at starte, når du overvejer online markedsføring, fordi det kan være et af de aller skarpeste værktøjer når folk efterspørger et produkt eller en ydelse via Google.

Når vi siger, at det ”kan være” et af de skarpeste værktøjer, så er det fordi vi ofte ser folk uden erfaring, kaste sig ud i Google Adwords. Det er ikke altid folk der forsøger sig med det, får taget højde for nogle af de finter, der er i søgeord, indstillinger og udvidelser.
Dette kan resultere i, at mange penge er brugt uden nogen form for effekt og at man derefter siger, at det ikke virker. Men det er jo ikke værktøjet, i det her tilfælde Google Adwords, der kan gøre for at det er blevet brugt forkert.

Dine fordele

Din fordel ved at være hos et bureau som os, er at når der sker noget nyt, så opdager fagfolk det med det samme (og som oftest inden det sker) fordi vi sidder med fingrene i maskinen hver eneste dag.
Du er sikret at dine kampagner, altid har de sidste nye udvidelser, der eksempelvis er med til at få dine annoncer til at fylde mere på Google samt give en potentiel kunde en bedre oplevelse og dermed en større sandsynlighed for at målet med deres besøg bliver opfyldt.

Naturligvis bliver der løbende fulgt op på præstationerne, der af-rapporteres til dig, og der bliver løbende lavet ændringer og tiltag i kampagnerne, ligesom vores dør og telefon altid er åben, når i har behov for det.

Kort og godt sikrer vi dig at alle forholdsregler er taget, så dine kampagner kommer godt fra start og ikke stikker af i en forkert retning, både søgeordrelateret og økonomisk.
Vi siger vores mening om det vi bliver spurgt til - vi pakker ikke noget ind.
Vi tror på at man kommer længst med ærlighed, tætte og gode relationer samt et samarbejde, hvor begge parter gerne skal have noget ud af det og stå stærkere, på baggrund af ærlig sparring og rådgivning.

Vi er vilde med at optimere vores kunders søge annoncering. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os