Facebook / IG mm.

  facebook annoncering

Facebook

Facebook er verdens største sociale medie og afstanden til konkurrenterne er kun blevet større med opkøbet af Instagram.
Der er et enormt potentiale i at kunne nå brugerne og dermed de potentielle købere, der bruger de sociale medier og netværk.

Facebook Annoncering

Med alle de informationer Facebook og Instagram har om alder, køn, uddannelse, civilstand, geografi, interesser og meget mere, har du alle muligheder for at målrette direkte til din målgruppe.
Du kan ramme potentielle kunder ved demografiske og geografiske målretninger og "pushe" markedsføringen til dem.
Samtidig har du muligheden for at målrette mod tidligere kunder eller besøgende, som vi kender det fra Remarketing i Google Adwords (også kaldet Facebook Pixel).

facebook business

Firmaside

Er din firmaside præsentabel, og er din virksomhed overhovedet til stede?
Såfremt du ikke selv har styr på det, kan vi sagtens hjælpe dig med at opsætte din firmaside, så den afspejler virksomheden.
Ydermere er der ofte flere personer som skal styre samme virksomhed på Facebook og Instagram. Derfor kan det ofte være en god ide at oprette en Business manager, hvorfra forskellige medarbejdere kan tilgå siden.

Vi støder nogle gange på at virksomheder ikke vil benytte Facebook som reklameportal, fordi de fortrinsvis henvender sig til B2B kunder. Det er i vores optik en stor fejl at tænke sådan. B2B kunderne og beslutningstagerne er nøjagtigt lige så påvirkelige som B2C kunderne på de sociale medier.
Med andre ord: Beslutningstageren er også på Facebook.

Strategi

Selvom Facebook anses for at være knapt så formelt et medie, er det vigtigt at få udarbejdet en strategi og en simpel plan, så opslagene bliver lavet til tiden og med det rettet udtryk mod jeres målgruppe.
Vores erfaring er, at stabilitet og kontinuitet er nogle af de vigtigste elementer i en succesfuld SoME strategi.

Uanset om du har brug for hjælp til opsætningen af din virksomhed på Facebook, strategien til hvordan du skal gribe det an eller generelle opslag, så står vi altid klar til både at være udøvende og rådgivende part i hvad du måtte have brug for hjælp til indenfor Facebook og andre Sociale Medier.

Kontakt os