Facebook

Facebook

Facebook er det største sociale medie og er kun blevet større i takt med opkøbet af Instagram.
Det har som virksomhed, enormt stort potentiale at kunne nå ud til de potentielle købere, der sidder på Facebook.

Annoncering

Med alle de informationer Facebook har og kan indsamle om folk såsom alder, køn, uddannelse, civilstand, geografi og meget mere har du alle muligheder for at målrette direkte til din målgruppe.
Du kan ramme potentielle kunder ved de demografiske målretninger og "pushe" markedsføringen til dem.
Samtidig har du muligheden for at målrette mod tidligere kunder eller besøgende, som vi kender det fra Remarketing i Google Adwords (også kaldet Facebook Pixel).

Firmaside

Er din firmaside præsentabel, og er din virksomhed overhovedet til stede?
Såfremt du ikke selv har styr på det, kan vi sagtens hjælpe dig med at opsætte din firmaside, så den afspejler virksomheden.
Ydermere er der ofte flere personer som skal styre samme virksomhed på Facebook. Derfor kan det ofte være en god ide at oprette en Business manager, hvorfra forskellige medarbejdere kan tilgå siden.

Strategi

Selvom Facebook anses for at være knapt så formelt et medie, er det vigtigt at få udarbejdet en strategi og en simpel plan, så opslagene bliver lavet til tiden og med det rettet udtryk overmod jeres målgruppe.
Vores erfaring er at stabilitet & kontinuitet er nogle af de vigtigste elementer i en succesfuld Facebook strategi.

Uanset om du har brug for hjælp til opsætningen af din virksomhed på Facebook, strategien til hvordan du skal gribe det an eller generelt opslag, så står vi altid klar til både at være udøvende og rådgivende part i hvad du måtte have brug for hjælp til indenfor Facebook og andre Sociale Medier.

Kontakt os