Google Analytics

Google Analytics

Træf de rigtige beslutninger ud fra statistik og data!

Google Analytics gør det muligt at træffe gennemtænkte og velovervejede beslutninger ud fra konkret data.

Det er et gratis statistikmodul, der er utrolig nemt at komme i gang med, da det ikke kræver andet, end et kodestykke der skal lægges ind på hjemmesiden.
Derefter starter Analytics med, at indsamle data fra samtlige af de brugere der kommer ind på siden.

Mulighederne i Google Analytics er uanede, og du kan dykke ned i de mindste detaljer, hvis du vil undersøge en specifik ting omkring brugernes adfærd på siden.
Derudover er det muligt, at integrere og linke til andre kilder (adwords, nyhedsmail, adsense, etc.), hvilket gør det muligt at samle alt online trafik i et system.

Det giver dig mulighed for at træffe de rigtige beslutninger, ud fra de data du ser i Google Analytics i forhold til dine ønskede mål.
Derfor skal du også kunne stole på de tal og data du modtager, og forstå hvordan de skal tolkes.

Hvordan kan Komo A/S hjælpe dig?

Hos KOMO A/S er Google Analytics det vigtigste redskab i vores arbejde.
Derfor træffer vi heller ikke nogen beslutninger ud fra mavefornemmelser, men ud fra de data vi modtager.
Find ud af hvor i landet dine besøgende kommer fra, hvor lang tid de er på siden, hvilken enhed de søger fra (Desktop, tablet eller mobil) osv.

Vi mener ikke man kan drive en seriøs webshop eller hjemmeside uden at have tilknyttet Google Analytics eller et andet statistikmodul, da man reelt set ikke ved noget om den trafik der kommer ind på siden.
Det er heldigvis let at komme igang med, og vi hjælper med alt, lige fra koder og opsætning, så det bliver integreret ordentligt, til daglig sparring og analyse af dataen.

Hos KOMO A/S har vi flere års erfaring med Google Analytics, og vi ved at data er kilden til at forstå dine besøgende, skabe leads og i sidste ende salg.

Kontakt os