Danske Stenhuggerier

Danske Stenhuggerier

Danske Stenhuggerier har samarbejde med Terzet gennem mere end 4 år.
Bureauet har haft en god opgaveforståelse og vi har været godt tilfredse med resultaterne.
Det er vores indtryk, at budgettet til såvel online markedsføring, som til rådgivning/rapportering, har været udnyttet meget effektivt.

Jeg anbefaler med glæde Terzet.

Michael Rohde Petersen
Marketingchef

komo screensaver

Hej med dig

komo screensaver
komo screensaver

Vi startede samarbejdet med Danske Stenhuggerier, da de var på jagt efter en gennemskuelig partner på deres online tilstedeværelse tilbage i 2014.

Danske Stenhuggerier manglede ikke kun en partner på hjemmeside og Google Ads delen - men i ligeså høj grad en sparringspartner som kunne vejlede dem i en online verden, hvor der er uendelige muligheder og produkter.

Som Google Partner og trafikspecialister overtog vi alle Danske Stenhuggeriers Google interesser. Herunder Ads, Analytics og My Business.

Vi har haft stor fokus på at være til stede på de rigtige søgninger og sorterer så meget støj fra som muligt. Herunder har vi haft store stigninger i nogle meget vigtige parametre og samtidig været til stede i en stor del af søgningerne på Google.

For at kunne optimere vores kampagner har vi ligeledes optimeret småting på Danske Stenhuggeriers hjemmeside, så vi får trukket den potentielle kunde i den rigtige retning, uanset om de søger gravsten eller stenhugger. Dette er gjort delvist med Call-to-Action elementer og landingpages.

Klikfrekvens Stigning

fra 5,9% til 17,3%

Konverteringsrate

fra 28,9% til 38,9%

Afvisningfrekvens

fra 50% til 35%

Danske Stenhuggerier har modtaget mange oplæg og tilbud på tilnærmelsesvist alt indenfor online marketing og hjemmesider. Vi har som samarbejdspartner stået klar til at hjælpe med at gennemskue disse tilbud, for om de har været reelle eller pistolsalg.

- Derfor har vi også haft en tæt dialog med vores kontaktperson Michael Rohde, i sager hvor vi ikke har været tiltænkt som udøvende part eller tilbudsgiver.

Som Samarbejdspartner er vi ligeledes blevet sat i positioner, hvor vi har skulle finde programmer og indgange til forskellige måder at udvide deres online tilstedeværelse på.
Helt specifikt har vi stået i en situation med en webshop, hvor Danske Stenhuggerier tilbyder at købe gravsten online. Ud fra noget af det data vi har samlet igennem tiden, kunne vi se at det ikke er alle der har lige nemt ved processen.
Derfor tænkte vi at chat support ville være en oplagt mulighed for at yde en hurtig support. Her har vi været behjælpelig med både at finde en platform og uddanne personale i håndtering således de kunne begå sig i systemet.

Ydermere har vi været døråbner til at få den rigtige aftale i hus med Trustpilot, for på den måde at etablerer sig som den største og dygtigste på markedet, ikke bare efter virksomhedens mening, men efter folkets mening.

Se også hvordan Midtjysk Fysioterapi opnåede resultater med daværende Terzet

Kommunikation

  • Email
  • TLF
  • Møder

KONTAKT OS - så giver vi en kop kaffe