Midtjysk Fysioterapi

Midtjysk Fysioterapi

Samarbejdet med Terzet/KOMO har været meget positivt. De har varetaget vores ønsker og kommet med relevant & professionel rådgivning. De har altid en løsning til eventuelle problemstillinger, der ikke koster en bondegård.

Vi giver dem en varm anbefaling herfra

Kurt Bach Nyby
Klinikejer / Fysioterapeut

Da vi startede samarbejde med Midtjysk Fysioterapi, have de hverken gjort i SEO, Google Ads eller Facebook før. Det var et ønske at ligge højt på Google, når der blev søgt i Herning efter fx. ”fysioterapi klinik”.

Stigning i organisk trafik

+34,39%

Placering på primær søgeord

fra34 til1

Stigning i alt trafik

+57%

Stigning i gns. placering

31,1

Midtjysk Fysioterapi har eksisteret i ca 50år og er en kendt klinik i Herning. De havde brug for rådgivning til at begå sig online, samt en hjælpende hånd til udførelsen. Det startede med Facebook og endte med Facebook, Google Ads & SEO.

I samarbejde med Midtjysk Fysioterapi lagde vi en plan for markedsføring på Facebook. Vi oplevede stor succes og udvidede med Google Ads. Vi valgte sammen med dem, en liste med relevante søgeord de gerne ville findes på. Ud fra listen lavede vi en søgeordsanalyse og fandt frem til flere søgeord for klinikken.

Efter at have kørt i ½ år supplerede vi med SEO.

Det hele hjalp til at forbedre kvalitetsscoren på søgeordene i Google Ads og derved sænke klik priserne. Hvilket resulterede i flere klik for pengene, samt en bedre overall placering på Google.

 

Se også JE.dks fordobling i konverteringsrate på webshop ordrer

Kommunikation

  • Email
  • TLF
  • Møder