Landsbyggefonden byggeri

Renoveringsstøtte via Landsbyggefonden.

Almene boligforeninger og entreprenører kan søge støtte til renoveringer, der ligger ud over almindelige vedligeholdelsesopgaver.

Dokumentation for byggeri og udført arbejde skal fremlægges som en webfilm.

KOMO A/S har stor erfaring med at lave webbaserede videofilm som dokumentationsfilm i forbindelse med landsbyggefond støttede projekter.

dokumentationsfilm
byggeri dokumentation
Renoveringsstøtte Landsbyggefonde

Sådan laver vi en dokumentationsfilm:

Vi følger projektet helt fra starten og laver løbende optagelser imens byggeriet står på. Der benyttes kamera og evt. droneoptagelser.

Vi sætter fokus på, hvordan området så ud inden renovering, opnåede forbedringer, og naturligvis især præsentation af det færdige, nyrenoverede resultat.
Formålet er på en enkel og nutidig måde at synliggøre indholdet af det specifikke projekt.

Ved afslutning af byggeprojektet samler vi alle optagelser og lægger speak og underlægningsmusik på.

Vi følger naturligvis landsbyggefondens retningslinjer, som du kan læse mere om her:

Hjælp til produktion af webfilm

 

Mange muligheder:

Tag os med på råd allerede fra starten eller lad os hjælpe med at samle evt. egne optagelser og fotos til en effektiv og godkendt dokumentationsfilm.

Flere af vores dokumentationsfilm klippes også til reklamefilm for boligerne, byggefirmaet og entreprenøren. Via projektet får vi mange gode optagelser, som kan bruges til markedsføring og øvrig dokumentation, blandt andet til brug ved udbudsopgaver.

Klik herunder og se dokumentation til landsbyggefonden fra Silkeborg Boligselskab:

Kontakt KOMO helt uforpligtende og lad os hjælpe dig i mål med dokumentationsfilm i forbindelse med renoveringsstøtte fra landsbyggefonden.

Landsbyggefonden er også tilfredse med vores arbejde, så meget at de har valgt at lægge en af vores film ind på deres hjemmeside som eksempel på, hvordan opgaven skal løses:

Landsbyggefonden