TELEFONSVARERBESKED

Du er her: :/TELEFONSVARERBESKED
TELEFONSVARERBESKED2018-08-14T11:08:26+00:00

Telefonsvarerbesked

Professionel velkomsthilsen – når starten er god, er enden det også.

Telefonsvarerbesked er ofte det første indtryk man får af en virksomhed.

First impressions last.
Derfor er virksomheden helt klar over vigtigheden af at facaden er flot og indbydende, og at firmabilerne skal være rene og pæne.
Men hvordan lyder det, når man ringer til virksomheden?
En telefonsvarerbesked er firmaets stemme, og er derfor, også udenfor åbningstiden, meget vigtig.
Produktionsselskabet Komo A/S Film & Lyd finder den helt rette stemme til velkomsthilsen, telefonsystemet, telefonsvareren, omstillingen og viderestillingen.
Vi har over 80 danske stemmer og mange udenlandske, så vi kan helt sikkert hjælpe med at få telefonen til at blive første led i den gode kommunikation med omverdenen.
Flere af stemmerne kan levere på flere sprog, for eksempel dansk og engelsk. Vælg en af disse stemmer, hvis du gerne vil have den samme stemme på flere sprog.

Og hvad koster det så?

Det afhænger selvfølgelig af stemmevalg, men det er faktisk ikke ret dyrt at få en professionel stemme på sit telefonanlæg.
Første lydfil koster kr. 750,- og de efterfølgende speaks i samme produktionsomgang koster kr. 375,- pr. stk.
Skal du bruge mere end 10 filer på een gang giver vi gerne et godt samlet tilbud.
Vi leverer i alle formater, så filerne nemt kan bruges uden besvær med konvertering. Tjek evt. med din udbyder for at få de helt rigtige formater. Vi undersøger det også gerne for Jer.

Hvad skal der siges på beskederne?

Vi har mange års erfaring med at producere indtalinger til telefonsystemer, og vi hjælper naturligvis gerne med at få teksterne helt på plads. Du er også velkommen til at lade dig inspirere af teksterne i dette pdf dokument:

Skal der musik på?

Det bestemmer du helt og holdent. Vi har et kæmpe musikbibliotek og hjælper gerne med at finde den helt rigtige underlægning. Samme underlægning kan med fordel benyttes som ventemusik, hvis der er behov for det. Hvis I allerede har fået produceret et lydlogo / soundbrand, så er det naturligvis oplagt at benytte dette på telefonsvarerbeskederne også. Vi har et udvalg af rettighedsfri ventemusik fra kr. 500,- pr. melodi (1 er oftest nok), og dem kan du høre lige her: www.komo.dk/ventemusik
Kontakt os helt uforpligtende og lad os give et tilbud på produktion af telefonsvarerbesked / speaks / lydsider / ventemusik til jeres telefonsystem.
Du kan også bestille direkte via kontaktformularen herunder.
Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os på 9642 6040 eller via kontaktformularen herunder.

Hør eksempler

Komo A/S producerer speak til alle formål

Du kan høre en lang række eksempler på speak produktioner her.
Hør eksempler