Sprogversionering

Rene linjer

Profilfilm

Reklamefilm, content, virksomhedsfilm, imagefilm, profilfilm, produkt film og præsentationsfilm kan samles under betegnelsen corporate film.
Corporate film er en effektiv måde at kommunikere virksomhedens budskab ud på, til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
En corporate film kan handle om virksomhedens historie, om nye produkter, eller om de værdier og grundlag som virksomheden bygger på.
Det er også et oplagt produkt som salgsværktøj overfor salgsafdelingen.

Hvordan laves en Corporate film?

Der er mange måder at bygge en corporate film op på, og det er vigtigt at være helt skarp i budskabet.
Hvis man gerne vil have seerne til at holde fokus og se hele filmen, må filmen ikke være ret lang.
Det kræver at planlægnings fasen tages seriøst.
Find først ud af hvad filmen skal bruges til:

  • “Hvem er vi” film
  • Rundtur på virksomheden, hvor de forskellige afdelinger præsenteres
  • Salgsværktøj for et nyt produkt
  • Præsentation af virksomheden på storskærm til en messe
  • Sprogversionering, når nye markeder skal erobres
  • Instruktionsvideo
  • Reklamefilm
  • Samlevejledning
  • ?

Vi kan være med i planlægningen af Jeres næste film helt fra starten, eller hvornår som helst I har behov for det;
Fra ide’ og tekst over storyboard, optagelse, tekstforfatning, oversættelse til speak, lyd, musik, redigering, mix og mastering til diverse platforme, såsom dvd, hjemmeside, youtube, facebook, twitter osv.
Komo A/S er leveringsdygtig i alle typer reklamefilm og corporate film, på alle sprog.
Vi kan lave filmen efter tilsendt materiale, både levende optagelser og stills, eller vi kan lave optagelserne og fotos.
Den helt rigtige profilfilm kræver det helt rigtige produktionsselskab.

Se nogle af vores produktioner her: komo.dk/film/

 

Hvad siger kunderne?

“Vi er meget stolte af vores nye profilfilm, som Komo A/S har lavet for osVi blev lige fra starten ledt i den rigtige retning og er på professionel vis blevet guidet og ledt til det resultat, I kan se her.

Det var vigtigt for os, at filmen ikke blev, som alle andres, og at vi fik formidlet vores budskaber på en stilsikker og hensigtsmæssig måde, hvor vores rådgivning giver modtageren sikkerhed for, at vi kan løse opgaven. Det syntes vi selv, er lykkes Komo meget flot at iscenesætte. Nyd filmen, det gør vi!”

Chefrådgiver Flemming Hedegaard, Byggeri & Teknik I/S

Mange tak for den fantastisk flotte film med masser af skøn og positiv energi! Vi er også meget glade for resultatet. Stor ros til ”drengene”!! Imponerende arbejde, de har lavet. Vi kan slet ikke få armene ned igen. Der er en dejlig dynamik i klipningen og en suveræn, veloplagt og energisk start, som virkelig giver lyst til at se mere.

Superfed musik – med lækre beats i starten. Vi er også virkelig begejstrede for den helt perfekte fordeling af billeder fra de tre skoler – de får fin ligevægt. Også tilpas mængde fra SkoleSkills. Det fungerer supergodt med de moderne talebobler og soundbites. De forskellige klip er virkelig godt sat sammen – et godt flow. Smuk gengivelse af farver og lys – superflot teknisk kvalitet. Vi glæder os meget til at vise filmen i forskellige sammenhænge og dele den med de unge og alle deres venner/familier på Facebook.”

Susanne Abildgaard Olesen, Herningsholm Erhvervsskole

Kontakt os