Om Komo

Om Komo

KOMO A/S har siden 1982 udviklet og produceret alt i lyd og levende billeder.
I 2019 fusionerede KOMO A/S med Terzet Aps, der siden 2010 har udviklet hjemmesider, SoMe Content samt varetaget Adwords og SEO.
Vi brænder for audio/visuel kommunikation, den skæve indgangsvinkel, kreativiteten, den perfekte lyd, de lækre billeder og det personlige udtryk.
Sammen med vores viden omkring radio, tv, biograf og online marketing, sørger vi også for at dine kampagner kommer ud til de rette målgrupper.
Vi hjælper med alt fra idé og tekst over produktion til booking, og samarbejder både med reklamebureauer og direkte med kunden.

Lyd

Vores lydstudier leverer musik, radioreklame, speaks, sanglogos og jingler til hele landet. Både til radiostationer, reklamebureauer og direkte til kunden.

Speakerkartoteket er meget omfattende, og du finder helt sikkert den rigtige stemme til din næste produktion hos os. Både på dansk og alverdens andre sprog.

Lydeffekt kartotek og musikbiblioteket er meget stort og vi supplerer løbende med egne indspilninger.

Film

Film afdelingen udvikler og producerer TV reklame, profilfilm, reklamefilm, webfilm, instore spots og biograf reklamer.

Som all-round produktionsselskab tilbyder vi alt fra idéudvikling, storyboards, optagelser, klip, colorgrading, grafik og upload. Og den gode lydside, den følger naturligvis altid med.

Online Marketing

Det er her vi bygger hjemmesider/webshops. Vi kan gøre dig synlig på nettet via et hav af forskellige kanaler: Youtube, Google Ads, Facebook, SEO osv.

Vi kan hjælpe både med ideerne og med at gøre dem til virkelighed.
Uanset om dit online setup er stort eller lille, så kan du have brug for nogen til at administrere det – Så du kan fokusere på det du er god til.

Husk: Tekstforfatning, hjælp til ideer og årshjul er altid en del af vores service.

Kontakt os