Musikproduktion

Musikproduktion

Om Musikproduktion og Indspilning

Studierne

Musikproduktion har fyldt godt op siden 1982 i studierne hos Komo.
Det er blevet til en kæmpe symfoni af demobånd, lp’er, singler, firmasange, lydlogo’s og cd’er.
Vi har været med fra kæmpemixernes tid, med spolebåndoptagere, 1000 km ledninger og omfattende outboard gear.
I dag er vi fuldt opgraderet med den nyeste Pro Tools og alt i effekter og pluginns.
Selvom de store maskiner er smidt ud og har givet plads til computerne, så har vi stadig erfaringen – og den drager både vi og vores kunder nytte af hver eneste dag.

Vi råder over et stort indspillerum med rigeligt plads til bandet eller koret. Alt er koblet op til studie 1, og der kan indspilles separat eller som samlet orkester. Derudover har vi en vokalboks, som kan bruges til leadsang eller hvad man måtte ønske sig.

Genrer

Vi har indspillet, produceret og mixet så forskellige genrer som rock, pop, klassisk, dansktop, opera, børnesange og masser af kor.
Vi råder over komponister, teknikere, producere, musikere og sangere til næsten ethvert projekt.

Musikken har altid fyldt meget hos os.
Noget er kunst, noget er stemning, noget er branding, men fælles for musikken er, at den kan skabe følelser og fornemmelser, som intet andet.

Kommerciel musikproduktion

En stor del af vores musikproduktioner er i dag også kommercielle. Det kan være lydlogo, soundbranding eller musikalsk lyddesign, som kunderne bruger på deres reklamer i radio, tv, på internettet, sociale medier, telefonkøen, som ringetone osv. osv.

Man kan sige, at det er kundens trykte logo omsat til lyd, og det er noget, der giver brandingeffekt på både kort og lang sigt.

Leder du efter en helt speciel stemning eller stil til din reklamefilm, dokumentar, profilfilm eller andet, så tag fat i os og lad os sammen lave det helt rigtige musikalske udtryk.

Her kan du høre os:

Vores musikproduktioner spænder vidt.
Du kan høre vores produktioner i radioen, som underlæg til tv reklamer, i biografen, som program musik, som lydlogo, soundbrand i telefonen, som underlæg til profilfilm på hjemmesider osv. osv.

Musikproduktion KOMO

Video eller musikvideo:

Hvis du ønsker at forevige din musikindspilning og måske endda lave den til en musikvideo, så har vi både personalet og udstyret klar, så alt kan laves i en arbejdsgang.

Kontakt

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om din næste musikproduktion eller indspilning.

Kontakt os