Soundbranding

Soundbranding

Soundbranding, lydidentitet, lydlogo, lydlinje, lyddesign – lækker lyd har mange navne, og vi får din lyd til at være helt din egen.

Virksomhedens trykte logo er "helligt".
Men hvordan lyder det?

Komo er specialist i soundbranding og vi producerer virksomhedens unikke lydlogo. Enten som en hel melodi eller som enkelte lydelementer.
Et lydlogo bruges oftest som underlægning på radio- og TV-reklamer, corporate film, på hjemmesiden, i power point præsentationer, på produktvideoer, til præsentationer på messer, i telefon systemet osv.

Et unikt soundbrand gør det muligt at skille sig ud fra mængden. Man undgår, at andre virksomheder bruger samme eller lignende lydsider og frem for alt:
Efter længere tids brug af lydlogoet opnår man kendskab til sit brand med lyden på samme måde som man er vant til med sit trykte logo, facadeskilte mm.

Hvordan?

Vi tager udgangspunkt i hvilke signaler, du ønsker at sende og naturligvis hvad du skal bruge lydlogoet til. I denne fase tager vi hensyn til dit trykte logo, dine målgrupper, din hjemmeside, firmaets ånd og andre vigtige elementer, der tilsammen danner baggrunden for det endelige soundbrand.
Herefter gennemgår vi de musikalske muligheder, og laver et oplæg til den færdige lyd.
KOMO har egne komponister og tekstforfattere, og vi indspiller med et mix af både rigtige instrumenter og computer programmering.
Er der brug for lydeffekter, er vi leveringsdygtige i alle slags, og vi har stor erfaring med optagelse af high quality lydeffekter på eget udstyr.

 

Soundbranding producent

Pris?

Det afhænger naturligvis af hvor mange musikere, sangere, sangerinder vi skal bruge, så det er svært at give en endelig pris før vi har hørt dine ønsker og behov. Men giv os endelig et kald eller et skriv. Så vender vi gerne tilbage med et konkret tilbud, helt uforpligtende.

Eksempler:

Herunder kan du se og høre et par eksempler på soundbranding.
Tjek også: www.komo.dk/lyd

Kontakt os