Instore

Instore

Hvad er instore?

Som navnet antyder, er det markedsføring i butikkerne. Det er som regel via skærme og/eller højttalere men kan i princippet bruges til hvad som helst. Små skærme ved en produktgruppe eller storskærme som info eller reklame overfor kunder og medarbejdere. Komo A/S Film & Lyd producerer video og lyd til alle interne formål.

Instore marketing er også populært og effektivt som lydspot alene. Vi producerer dine helt egne reklame spots professionelt og vellydende. Blandt andet i samarbejde med My Instore Radio, men vi kan levere til alle afviklings-platforme. Forestil dig at der er reklame overfor de kunder, som allerede er i butikken. Og det er kun DINE reklamer. og du bestemmer hvor mange, hvilke og hvornår. Kontakt os for et tilbud på produktion af dine interne spots. Vi har et stort musikbibliotek og de bedste stemmer på markedet – og vi producerer både som enkeltstyk og med klippekort, hvis du skal bruge mange spots.

Hvor bruges det?

Instore er meget brugt i supermarkeder og byggemarkeder, men vinder efterhånden ind overalt; på tankstationer, i idrætsklubber, i forbindelse med seværdigheder, i bussen, på toget, ved byportaler osv. Kun fantasien sætter grænser. Det gælder om at påvirke og informere kunderne i købs øjeblikket, hvilket giver en stor effekt med det samme. Det kræver dog, at informationen er simpel, gennemtænkt og godt kommunikeret.

Pris?

Der er oftest ingen udgifter til afvikling forbundet med denne type produktioner. Derfor er det kun selve produktionen, der skal betales for. Hvis man I forvejen har billede materiale eller tekst, kræver det faktisk bare en god dialog om indholdet, og hvad man vil formidle, samt lidt billede og/eller lyd-redigering. Derfor er det også en billig form for markedsføring i forhold til massemedier som radio og tv.

Kontakt os