Scanpipe

Dukkefilm ScanPipe

Scanpipe Dukkefilm?
Hvordan giver man dukkerne liv i en dukkefilm?

Det gør man med stemmer, musik og så har vi endnu engang været i det store arkiv med lydeffekter.

Dem vi ikke havde på lager, dem lavede vi da bare selv…Selvfølgelig optaget i 96khZ.

Resultatet er 3 søde dukkefilm om jordens bedste va-sortiment:

ScanPipe er Danmarks største grossist med speciale i VA. Grundlagt i 1993 og beskæftiger ca. 60 ansatte. Med årene er varesortimentet udvidet og udviklet, og i dag er ScanPipe lagerførende af et komplet program af produkter, indenfor regn og spildevand, til entreprenørbranchen.

Siden etableringen i 1993 har ScanPipe været en virksomhed i vækst. De har i dag en markant position som leverandør af plastrørsystemer og fittings til entreprenørbranchen, og har fra første dag haft faglighed og solid viden som topprioritet.

Personlig betjening kombineret med optimal fleksibilitet er byggestenene i ScanPipes servicekoncept. De ønsker at servicere entreprenører og kloakmestre med lige præcis de produkter, som de har brug for. Filosofien er, at uanset hvad kunden skal bruge, kan ScanPipe levere det. Alt fra rør, fittings og brønde til minirensningsanlæg til tanke og pumpebrønde på tre store lagre i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Der leveres kun certificerede produkter, der lever op til myndighedernes krav. Der er fokus på den nyeste forskning sammen med leverandørerne, når der udvikles nyt. Det betyder, at der kan leveres helt optimale løsninger, der udnytter den seneste teknologi.

Se mere om ScanPipe på www.scanpipe.dk