Biografreklame

Biografreklame

Reklamefilm i biografen er en oplagt mulighed, når du vil ramme en speciel målgruppe, spot on.
I biografen har du modtagernes udelte opmærksomhed, uden forstyrrende udenoms elementer.
Lyset er slukket i salen, stilheden sænker sig på stolerækkerne og frem på det store lærred toner: Din biografreklame!

Lokal biograf annoncering er effektivt til at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende. Både som branding og som reklame for tilbud, arrangementer og meget andet.
Annoncering i biografen et billigt alternativ til tv reklame fordi du kan ramme geografisk præcist og undgå at spilde markedsføringskronerne på områder, som ikke er interessante for dig.

Signalværdi

Tænk dig godt om, inden du går på det store lærred i biografen. Det er ikke ligegyldigt hvordan dit budskab tager sig ud.
Biograf gængerne er kommet for at se flotte billeder og høre god lyd. Derfor skal du passe på med at vælge en billig løsning med et stillbillede og et logo.
Du risikerer at DIN biograf reklame virker uprofessionel og falder igennem i forhold til den kvalitet, kunderne i biografen forventer.
Der er stor signalværdi i hvordan din reklame tager sig ud. Hvis din virksomhed er professionel, så bør dit biografspot også være det.

Tag Komo A/S Film & Lyd med på råd, når du skal have lavet en biografreklame.
Vi har ekspertisen og hjælper dig fra ide’ og tekst over produktion af både billede og lydside til booking af reklametid i biografen.

Vi samarbejder blandt andet med Dansk Reklame Film og mange af landets øvrige biografer

Og når vi har spottet færdigt, så er det oplagt at bruge det samme spot på hjemmeside, sociale medier osv.

Kontakt os