Soundbranding

Du er her: :/Soundbranding
Soundbranding 2017-09-12T13:20:47+00:00

 

Om Soundbranding

Soundbranding, lydidentitet, lydlogo, lydlinje – lækker lyd har mange navne, og vi får din lyd til at være helt din egen.

Din virksomhed har et logo og et brand, men hvordan lyder det?
Komo A/S Film & Lyd er specialist i soundbranding og vi producerer virksomhedens unikke lydlogo. Enten som en hel melodi eller som enkelte lydelementer.
Et lydlogo bruges oftest som underlægning på radio- og TV-reklamer, corporate film, på hjemmesiden, i power point præsentationer, på produktvideoer, til præsentationer på messer, i telefonanlægget osv.

Hvordan?

Vi tager udgangspunkt i hvilke signaler, du ønsker at sende og naturligvis hvad du skal bruge lydlogoet til. I denne fase tager vi hensyn til dit trykte logo, dine målgrupper, din hjemmeside, firmaets ånd og andre vigtige elementer, der tilsammen danner baggrunden for det endelige soundbrand.
Herefter gennemgår vi de musikalske muligheder, og laver et oplæg til den færdige lyd.
Komo A/S Film & Lyd har egen komponist og tekstforfatter, og vi indspiller med både rigtige instrumenter og computer programmering.
Er der brug for lydeffekter, er vi leveringsdygtige i alle slags, og vi har stor erfaring med optagelse af high quality lydfx på eget udstyr.

Eksempler:

Herunder kan du se og høre eksempler på soundbranding.
Tjek www.komo.dk/lyd for flere eksempler.