Instore

Du er her: :/Instore
Instore 2017-09-12T12:51:29+00:00

Se eksempler på instore produktioner her.

Instore

Hvad er instore?

Som navnet antyder, er det markedsføring i butikkerne. Det er som regel via skærme med produkt reklamer, men kan i princippet bruges til hvad som helst. Små skærme ved en produktgruppe eller storskærme som info eller reklame overfor kunder og medarbejdere. Komo A|S Film & Lyd producerer Instore video både med og uden lyd.

Instore marketing er også populært og effektivt som lydspot alene. Vi producerer dine helt egne instore reklame spots professionelt og vellydende. Blandt andet i samarbejde med My Instore Radio, men vi kan levere til alle afviklings-platforme. Kontakt os for et tilbud – både som enkeltstyk og med klippekort.

Hvor bruges det?

Instore er meget brugt i supermarkeder og byggemarkeder, men vinder efterhånden ind overalt; på tankstationer, i idrætsklubber, i forbindelse med seværdigheder, i bussen, på toget, ved byportaler osv. Kun fantasien sætter grænser. Det gælder om at påvirke og informere kunderne i købs øjeblikket, hvilket giver en stor effekt med det samme. Det kræver dog, at informationen er simpel, gennemtænkt og godt kommunikeret.

Pris?

Der er oftest ingen udgifter til afvikling forbundet med Instore produktioner. Derfor er det kun selve produktionen, der skal betales for. Hvis man I forvejen har billede materiale eller tekst, kræver det faktisk bare en god dialog om indholdet, og hvad man vil formidle, samt lidt billede og/eller lyd-redigering. Derfor er det også en billig form for markedsføring i forhold til massemedier som radio og tv.